Wees de Bron

Wees de bron van de liefde die Ik in het leven van alle mensen ben. Want dat wat je anderen  schenkt, schenk je jezelf. Want er is slechts één van ons… .. Dit is de heilige wijsheid. Behandel anderen zoals je jezelf zou behandelen.

– Gesprekken met God 3-177 –

Lieve mensen, vandaag zou ik graag een methode uit Gesprekken met God met jullie uiteen willen zetten. God stelt aan ons voor, beveelt ons aan, in Gesprekken met God, dat wij mensen Scheppers zijn net als God. God stelt ons voor in GmG de Bron te zijn voor wat jij zelf wilt ontvangen, wenst te ervaren. Geef en wees wat je wenst te ervaren, in plaats van in verwachting of onvervuldheid te verblijven.

Dit ene concept Wees de Bron kan je gehele leven ten positieve veranderen is mijn persoonlijke ervaring.

Mijn leven draait niet meer om verzamelen, krijgen, binnen harken, bezitten, nee telkens als ik denk wat ik wil, bijvoorbeeld: aandacht, tijd, warmte, spullen etc. dan ga ik deze niet binnenharken of proberen te krijgen, maar ga ik beginnen deze dingen te geven. Er is altijd wel iemand in mijn omgeving die nog armer is dan ik.

En sterker nog, ik geef mensen wat ik zelf altijd wenste te ervaren maar niet zelf ontvangen heb. Ik probeer niet te perfecte partner of vriend te vinden, maar probeer het zelf te zijn. Ik zoek geen liefde, maar geef het, ik geef het niet, ik Ben het. En als ik dit doe, en de activiteit resoneert met Wie Ik Werkelijk Ben, dan wordt ik er niet armer van ervaar ik, maar voel ik slechts Voltooiing en Gelukzaligheid in mijn ziel. Dus daarom lieve mensen, mijn boodschap:

Wil je liefde ervaren? Wees dan liefde, geef liefde.

Wil je tolerantie ervaren ? Wees dan de bron voor tolerantie

Wil je meer compassie of zorgzaamheid, empathie ontvangen? Wees dan zelf deze aspecten voor de anderen Wiens leven jij beroert.

Wil je beter rond kunnen komen, meer financiële rijkdom ervaren? Geef dan aan hen die nog minder hebben, maar niet om er beter van te worden, maar als reden – vanuit je onderbewuste – dat je het niet geeft, maar slechts deelt. Want hé, er is meer waar dat vandaan kwam.

Je worstelt met je leven? Hmmm.. het antwoord is verander je focus. Jouw leven draait niet om jou, jouw leven draait erom hoe jij het leven van anderen raakt; wat jij kan betekenen voor anderen. En weet, dat wat je geeft zal je worden.

Het is niet nodig wrokkig, boos te zijn over het leven, draai je perspectief over je leven om, geef wat je altijd zo graag wilde ervaren – en genees je wrok, genees je onvervulde verlangen door te geven. Het is wat ik doe, het is wie ik Ben. En beste lezer jij kunt hetzelfde doen.

Wees dankbaar nu, op dit moment dat God jou gaat geven wat je verdient, maar weet wel, dit kan alleen als je gelooft dat je het werkelijk waard bent. Want Gesprekken met God zegt niet voor niets dat je alleen krijgt dat wat je gelooft, geloof daarom ook groots maar wel naar alle redelijkheid.

Sander!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close