Hoe de Nieuwe Spiritualiteit te ondergaan

Het is werkzaam dagelijks te lezen uit Gesprekken met God, echter meer transformerend is het met andere lezers samen fragmenten uit Gesprekken met God te bespreken om zo een uitgebreidere betekenis te ondergaan.

Het is werkzaam dagelijks te lezen uit Gesprekken met God, echter meer transformerend is een studiegroep op te zetten waarbij je regelmatig met een klein groepje mensen de opdrachten en teksten uit ‘Werkboek bij een Ongewoon gesprek met God’ samen doorneemt om zo een uitgebreidere betekenis te ondergaan.

Het is werkzaam dagelijks te lezen uit Gesprekken met God, echter meer transformerend is het als je de Engelstalige luisterversie GmG boeken gaat beluisteren (AUDIOBOOK CONVERSATIONS WITH GOD ETC.) om zo een uitgebreidere betekenis te ondergaan.

Het is werkzaam dagelijks te lezen uit Gesprekken met God, echter meer transformerend is het als je video’s van Neale Donald Walsch / Conversations with God thema’s op het internet (youtube) gaat bestuderen, om zo een uitgebreidere betekenis te ondergaan.

Het is werkzaam dagelijks te lezen uit Gesprekken met God, echter meer transformerend ter uitbreiding van je begrip is het als je zelf je eigen gesprekjes met God gaat houden, je zult net als anderen naar liefde, eenvoud, geluk gebracht worden, om zo een uitgebreidere betekenis te ondergaan.

Het is werkzaam dagelijks te lezen uit Gesprekken met God, echter meer transformerend is het een 5-day intensive workshop in Medford (OR) in de V.S. te ondergaan die door Neale gegeven wordt, om zo een uitgebreidere betekenis te ondergaan.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close