Welkom door Sander

Bewustzijn, voelen, verbinden met God, jezelf liefde schenken, jezelf voeden en vullen met Vreugde en Vrede, hoe vaak doen we dit? Hoe bewust zijn we?

Vaak zijn we niet zo bewust. Misschien ben je al druk genoeg bezig om de eindjes aan elkaar te knopen, misschien zit je vast in allerlei geloofsovertuigingen; je moet dit om geaccepteerd te worden door God gered te zijn.. vaak is dit de singuliere oorzaak; je zit vast aan jouw beperkende geloofsovertuigingen over Jezelf het Leven en God.

***

Je kunt ervoor kiezen om je in jouw leven te laten leiden door het verstand…. of dat je jouw Ziel meer tot uiting wilt laten komen in je Leven.

Ik kan je vertellen dat ik ervoor gekozen heb om mijn Ziel steeds meer tot uiting heb laten komen in mijn leven. Zodra ik mijn Ziel meer ruimte gaf in mijn Zijn en Voelen, heb ik gemerkt dat ik veel gelukkiger ben geworden. Zowaar ervaar ik dat ik nu meer in verbinding sta met mijn Goddelijke Zelf.

Wat me gelukkig maakt is dat ik van betekenis ben in het leven van andere mensen. Dit is wat de vreugde in mijn ziel laat resoneren. Het leven draait dan ook niet om jezelf, maar gaat erom wiens leven je aanraakt en hoe je dat aanraakt.

Wat me gelukkig heeft gemaakt is oprecht en authentiek te Zijn en te communiceren binnen de interacties die ik met vrienden ervaar. Wat me oprecht gelukkig maakt is om iets te geven (geld of moeite) aan mensen die nog minder hebben.

***

Wat als we God niets verschuldigd zijn?

Wat als God niets wilt, niets verlangt, niemand gebiedt en niets eist?

Wat als jij niemand iets verschuldigd ben?

Wat als God helemaal geen agenda heeft?

Wat als het ding ‘zondig zijn’ helemaal niet bestaat?

Wat als een werkelijke Fysieke Relatie met God mogelijk is?

Wat als je zou weten dat je meer zou kunnen genieten zodra het je lukt steeds meer tijd en momenten van de dag je in werkelijke metafysische verbinding zou staan met je ziel?

Hoe dan ook, ik sta ervoor open om met je in gesprek te gaan en jou spirituele coaching te verschaffen.

Groet, Sander Viergever

Contact

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close