Welkom door Sander

Wat als ik jou zou vertellen dat je Puur Licht bent; dat Vreugde en Liefde jouw Ware Essentie is?

Wat als ik jou zou vertellen dat je helemaal niets verplicht bent om te doen, dat zelfs geloven in God helemaal niet gevraagd is en dat je niemand iets verschuldigd bent?

Wat als ik je zou vertellen dat jouw leven er niet om draait om zekerheden te verwerven en om liefde te vinden, maar dat jouw leven erom draait om de hoogste kwaliteit te geven in plaats van deze proberen te verkrijgen. Het eerste idee creëert schaarste, het tweede idee overvloed.

Het gehele universum waar we in leven is een molecuul van God’s lichaam. Jij bent dus een deeltje van God. Een geliefd deeltje van God, dat moet je weten.

Het is niet nodig om nog langer jezelf slecht te voelen. Ooit zul je gaan ervaren dat alles perfect en geweldig is, dat je zonder fouten bent, want zelfs een baby die loopt en valt… dat is toch ook een demonstratie van perfectie? Niets minder is jouw wezen.

Heel jouw leven is jouw geleerd wat jij zou moeten denken, zou moeten weten, wat je moet doen. Je word ook nog eens een keer beïnvloed door negatieve gedachten, gedachten van anderen, negatieve gedachten van het collectieve bewustzijn..

Totdat jij ervoor kiest om de Werkelijke Jou te gaan worden en te gaan demonstreren en te vervullen. En daarbij niet langer de negatieve gedachten die binnenkomen zo niet langer te ervaren als reëel, maar als dat ‘wat jij niet bent’.

Dus kom uit je schulp, ga je angsten tegemoet, verander je geloofsovertuigingen over wie jij bent, over het leven en over wie anderen zijn. De Gesprekken met God boeken kunnen jou daar geweldig bij helpen.

***

De Gesprekken met God boeken voorzien ons van kennis over de Nieuwe Spiritualiteit. Maar om werkelijk de ervaring van de Nieuwe Spiritualiteit te ondergaan is meer ‘practise’ nodig. Hier een aantal tips die voor mij hebben gewerkt:

-Start een studiegroepje ‘Een ongewoon gesprek’ en werk hierbij vanuit het werkboek ‘Een ongewoon gesprek met God’ (bij ons 2e hands verkrijgbaar)

-Luister ook naar de luisterboeken van Gesprekken met God en bekijk de video’s van Neale Donald Walsch online, waarin hij vele van de GmG concepten uitlegt.

-Bezoek als het kan een van de week workshops in de USA.

-Lees de boeken opnieuw en opnieuw

-Leer zelf (zie werkboek) om antwoorden van God/Je ziel te ontvangen, antwoorden voor jou!

-Praat met God

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close