Sander Viergever

Sander Viergever (1982) is geboren onder de rook van Rotterdam, in het pittoreske plaatsje genaamd Oud-Beijerland. Hier bracht hij zijn gehele jeugd door en beschouwd het tot op de dag van vandaag nog steeds als zijn veilige thuishaven.

In 2015 heeft Sander de opleiding Ervaringsdeskundige Psychiatrie/GGZ afgerond, wat hem het nodige gereedschap gaf om bepaalde situaties beter te kunnen doorgronden en mensen gemakkelijker te kunnen aanvoelen/ begrijpen, met als gevolg hen beter tot dienst te kunnen zijn.

Om de vele dagelijkse prikkelingen beter te kunnen verwerken en zijn geest tot rust te kunnen brengen, mediteert hij ook regelmatig. Yoga is één van zijn favoriete hobbies, waar hij veel voldoening en energie uithaalt. Hiernaast is Biodanza (= een methode van heling, verbinding, plezier en welzijn, waarbij gebruik gemaakt wordt van beweging en muziek) ook een manier waar Sander zich zowel geestelijk als fysiek door kan uiten en ontwikkelen. Alsof Sander’s leven hierdoor al niet druk genoeg is, maakt hij altijd even tijd om zich te verdiepen in alle religieuze en spirituele culturen van de wereld!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close