Sander Viergever

We zijn hier op aarde om te stralen als licht…. om zowaar de ruimte te genezen, zoals God in Gesprekken met God het mooi verwoord. Het is mijn passie om tijdens ontmoetingen of schrijven om mensen te vertellen over de wondelijkheid van ons universum, wat het doel van het Fysieke Leven op aarde is.

We hoeven slechts volledige zegening, dankbaarheid, liefde, vreugde en acceptatie te zijn.

We zijn hier om vergeving te ervaren, dat wat nog duister is kunnen we in het licht zetten. Welnu ik geloof dat dit onze uitnodiging is. Jij ‘weet’ veel meer dan je denkt en ik kan je terugbrengen bij deze kosmische wijsheid die in jou van binnen resoneert.

Alles is al goed zoals het is, alles is wonderlijk… Het is mooi dankbaar te zijn voor het ene, maar het is een nog grotere verheugenis dankbaar te zijn voor wat nog niet verlicht is. In iedere omstandigheid is wel een positief perspectief te vinden.

Weet, u mag met mij altijd in gesprek gaan, u kunt daarvoor contact opnemen met deze website. Je weet dus nu of je dit ‘moet’ gaan doen of ‘niet’.

We zijn zelf de scheppers van ons leven, we ervaren iets op een bepaalde manier – omdat we er op die manier ook naar kijken. Zou jij de manier kunnen veranderen hoe je naar iets kijkt? Wie weet kan ik je daarbij helpen..

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close