Het einde der tijden, eindtijd, armageddon

Auteur: R. Megchelenbrink (tekst aangepast door Gesprekken met God stichting)

Het einde van de tijd zoals het ook in de Bijbel staat, is de tijd waar we NU in leven, het leven met negatieve gedachtes.
Het leven in de lage 3e en 4e dimensie, het leven met duister.
Het einde is nabij voor het duister. Einde van het ego tijdperk.
Of de Eindtijd ook fysiek zal gebeuren dat onze Aarde vergaat, zal de tijd ons leren. Maar waar er een deur gesloten wordt, gaat er een andere deur weer open.
​Angst is daarom geheel overbodig.
In de Bijbel staat dat de aarde zal vergaan door vuur.
Veel wat in de Bijbel staat kun je niet letterlijk nemen, het is symbolisch bedoeld.
De Bijbel bestaat uit numerologie, geometrie, astrologie en spiritualiteit en indien je je hierin nog niet verdiept hebt, kun je onmogelijk de werkelijke betekenis van de Bijbelse teksten ontcijferen.
Zo wordt er met dit vuur geen echte vlammen bedoeld, maar het Heilige violette vuur van Saint Germain wat ervoor zorgen zal dat alles wat niet Goddelijk is, verteerd zal worden door het Heilige vuur.
Mensen gaan beseffen wie zij werkelijk ZIJN en hoe zij in elkaar steken, onder andere de chakra’s.

Met het volk van Israël in de Bijbel, wordt bedoeld de 144.000 uitverkorenen die de lichtdragers/werkers zijn momenteel op aarde.
Dit zijn de zielen van het koninkrijk Gods, waarvan de meeste hier in ons land leven.
​Zij zijn NU bezig te begrijpen hoe deze wereld werkelijk in elkaar steekt en hoe wij zelf in elkaar steken om het daarna de bevolking te kunnen leren.
Hier in het Westen heerst de meeste ego, wat voor macht, materialisme en geld staat. Denk aan de Bilderberggroep, Shell, Heineken, Unilever…..allemaal grote namen van Nederlandse afkomst.
Het ego in de mens kan nog niet DELEN, maar denkt aan: ikke, ikke, ikke….
Deze tijd zal dus spoedig voor degenen die willen groeien en helen, stoppen.
De energie wordt nu steeds hoger en is het mogelijk dat mensen dichter naar hun hart kunnen gaan groeien. Men gaat VOELEN i.p.v. vanuit het verstand te leven (verstand = hoofd = ego = het negatieve denkpatroon).

De berg waarover gesproken wordt in de Bijbel (God staat bovenop de berg van Sinai) is niet alleen een berg buiten ons (de Noordpool Antartica, Aurora Borealis is het groene hart van Moeder Aarde), maar óók de berg IN ons.
Zo boven zo beneden, zo binnen zo buiten.

Het zijn de chakra’s die je van onder naar boven dient te helen. Belangrijk zijn de onderste 3, het perineum, sacraal en zonnevlecht.
Deze staan voor je eerste 21 levensjaren (iedere chakra 7 jaar) en deze dienen geheeld te worden om vervolgens bij je hartchakra uit te kunnen komen die dan helemaal open zal gaan. Dit is de overgang van de lage 4e dimensie (nog leven met negativiteit) naar de 5e dimensie waar ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE heerst.
God staat bovenaan deze ‘berg’ en dat is onze kruinchakra. Als alle chakra’s geheeld en open zijn dan kom je bij je kruinchakra uit en dan heb je directe verbinding met God.
Maar dit zal in puurste vorm vooralsnog alleen voor de 144.000 weg gelegd zijn.

Een ieder mens kan directe verbinding maken met God, echter de 144.000 waarnaar verwezen worden verkeren constant in hoge staat van verbinding met God – en aldus in constante staat van hoogste liefde, creativiteit, vergeving, wijsheid en vreugde.
Deze 144.000 gaan dan de Gouden energie VOELEN (13e/15e dimensie) in meditatie en dat staat voor The Golden Age.
De bevolking gaat met z’n allen (een enkeling is al verder) naar de 5e dimensie, wat dus betekent het einde van het tijdperk van het duister in jezelf.
Men staat nu voor vergiffenis en gaat begrijpen dat vergiffenis geen goedkeuring is voor wat er heeft plaatsgevonden en alleen ‘maar’ het werkelijk kunnen loslaten van eigen oude negatieve opgeslagen emoties die men mee draagt in het NU, waardoor men ook ziek wordt als het aura door opgeslagen negativiteit overloopt.

Door vergiffenis kom je in het NU moment en stijgt je zelfliefde, waardoor je in staat bent om je negativiteit te overstelpen met LIEFDE.
De overgang van 4D naar 5D is je wedergeboorte, het ontvangen van de Heilige Geest wat niets anders betekent als dat de energie van Jezus dan bij je geboren is.
Hij komt dus niet letterlijk en fysiek, maar als ENERGIE kan Hij gezien worden bij degenen die al in de 5e dimensie beland zijn. Zij krijgen dan ook belangrijke inzichten door die de WAARHEID bevatten.
Als iemand nog met negatieve gedachtes rond doolt, dan zal deze ziel waarheid niet aan kunnen en verwerpen.
Het duister kan niet tegen het Licht en je krijgt de energie (waarheid) die jij zèlf op dit moment aan kunt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close