Hoe je de wereld kunt doen helpen genezen(epidemiën)

Wie heeft het recht om de vrijheid van anderen entiteiten (mensen) te beteugelen?

Serieus, wie heeft het recht om de soevereiniteit en vrijheid van anderen te beperken, met als excuus de gezondheid van velen?

De gezondheid van velen ben jij zelf. Wees de bron, wees de bron van gezondheid, kracht en genezing voor anderen. Dat kan je doen door toch van steun te zijn in het leven van andere mensen in deze tijd, door een bron van genezing voor anderen te zijn, door je af te stemmen met de genezende energie die je in je hebt (voor anderen), want dat heb je, dat meen ik.

Dus wil je een gezonde wereld? Beperk dan niet van anderen aan de hand van wetten en regels hun vrijheid, maar wees een bron van vrijheid, verschaf andere wezens geestelijke vrijheid, door hen te duidelijk te maken, hen bewust te helpen worden dat zij niet ‘angst’ is, maar dat zij kracht, genezende kracht, vrijheid is voor anderen.

De bron van vrijheid betekent, dat je anderen helpt bewust te worden dat jij hen toe staat te zijn wie ze zijn, hen helpt om authentiek te zijn, in plaats van hen te doen helpen geloven dat ze moeten gehoorzamen aan een hogere geestelijke/politieke entiteit.

Anderen vrijheid verlenen doe je door hen helpen bewust te worden dat God er niet naar verlangt gehoorzaamd of gediend te worden.

Maar wijsheid betekent ook dat je NIET toe staat dat de ander jou en anderen ziek laat worden omdat zij onverantwoord omgaat met een heersende besmettelijke ziekte.

Dat wil zeggen dat degenen die zeer onverantwoord met Corona virus omgaan, bijvoorbeeld iemand die de symptonen heeft van het Corona virus mogen we niet toe staan dat zij bij jan alleman dicht in de buurt komt.

Heb je het recht de vrijheid van een andere entiteit in te perken? Wel zeker als deze persoon onverantwoord omgaat met zijn of haar vrijheid. Deze persoon behoeft niet gestraft te worden maar dient gewezen te worden dat zijn of haar gedrag echt wel schadelijk is.

Heb ik het recht om de vrijheid van anderen te beperken door hen te verbieden te werken en dergelijke? Ten begunstiging van mijn persoonlijke gezondheid? (Vermijden Corona), wel ik vind dat ik dat recht niet heb.

Ik neem liever mijn eigen verantwoordelijkheid als ik gezond zou willen blijven. Daar kom ik weer met, wees de bron, ik zou als ik niet besmet wil worden met Corona virus meer thuis blijven, niet gaan werken, alleen boodschappen doen, mijn rust nemen, vaak handen wassen, gezond eten wat bestaat uit voornamelijk groenten/fruit/noten, mediteren en vooral verblijven in een constante absolute niet kapot te maken ZIJNSSTAAT van absolute vrede, liefde, vertrouwen.

Deze 3 laatste zijnsstaten zijn sterker dan alle ziektes, hoe sterker ik in VERTROUWEN en VREDE verkeer, des te sterker mijn immuunsysteem. Niets anders kan daar bijna tegenop.

Het kan ons allemaal doen genezen. Dus hoe we met Corona virus kunnen omgaan in deze tijd is zorg en aandacht te hebben voor anderen, het milieu te helpen door minder te consumeren en vooral door meer dan ooit hulpvaardig, vredig en in compassie te zijn. Dit als bewust gekozen ZIJNSSTATEN. Ook al is dit misschien soms lastig, je helpt er anderen mee. Jouw vibratie affectueert en geneest ieder ander wezen, jouw wezen verhoogt de trilling van het collectieve bewustzijn. Zie je het nu?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close