Volledig gewaar zijn in het Hier-en-Nu

Tijd bestaat niet vertelt God in Gesprekken met God, er is slechts Hier en Nu.

Hiermee wordt bedoeld volledig in het Hier-en-Nu aanwezig zijn. GmG stelt voor om volledig meditatief in het Hier-en-Nu te zijn. In meditatieve staat.

Volledig in het Hier-en-Nu aanwezig zijn lukt mij beter als ik ‘twijfel, piekeren, verlangen, woede, grote irritatie kan doen elimineren in mijn geestesactvititeit. Het is hier nu zijn. Het mantra zeggen IK BEN HIER NU helpt me. Om goed in mijn lichaam te blijven verschuif ik mijn intentie daarom dan ook van denken naar voelen toe. Werkt uitstekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close